Laatste meedenkavond over invulling Campuspark op 11 april

3 maanden geleden gepubliceerd

Op maandag 11 april wordt de laatste meedenkavond georganiseerd over de invulling van het Campuspark. De bijeenkomst wordt gehouden aan de noordzijde van Campus Eemsdelta in Groningen. De gemeente Eemsdelta, Jong Noord en Campus Eemsdelta Groningen hebben samen toegewerkt naar dit moment.

Ontwerp voor het park

Het ontwerp voor het park is ontwikkeld door landschapsarchitecten van Baljon, en is tot stand gekomen door input van inwoners van Eemsdelta. De bijeenkomst op 11 april dient om het bijgewerkte plan te presenteren en de laatste ronde van feedback te verzamelen.

Intensieve samenwerking

Er is intensief samengewerkt met de inwoners van Eemsdelta. Hun inzichten uit vier eerdere bijeenkomsten zijn cruciaal geweest voor de ontwikkeling van het definitieve plan. Met het presenteren van het definitieve plan hoopt de organisatie nog een laatste keer waardevolle feedback te ontvangen.

Belang van de avond

Volgens Jan Menninga, wethouder van de gemeente Eemsdelta, is deze meedenkavond een belangrijk moment. Hij zegt: “We staan op het punt om een prachtig park aan onze gemeente toe te voegen, dat in de komende jaren een waardevolle bijdrage zal leveren. Deze laatste meedenkavond is een belangrijk moment voor het verzamelen van feedback om het plan zo inclusief en verrijkend mogelijk te maken.”

Details van de bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 11 april, met een inloop vanaf 19:00. Het programma loopt van 19:30 tot 21:00. De locatie is de Campus Club, gevestigd aan de Pastorielaan 2 in Appingedam. De avond bestaat uit een presentatie van de plannen door Landschapsarchitectenbureau Baljon, gevolgd door een discussiesessie. Alle aanwezigen worden uitgenodigd om hun ideeën en meningen te delen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Campus Eemsdelta Groningen. Daar zijn ook meer details over de plannen voor het Campuspark te vinden.